Meubelwinkel Den Haag

Uw zoektocht naar de geschikte wooninrichting start bij Mokka Home, een gespecialiseerde meubelzaak Den Haag. Ons ruime en smaakvolle aanbod zal u vast kunnen bekoren en u zal ogen te kort komen in onze 2.000m² grote showroom, waarbij wij u graag vriendelijk begeleiden bij het vinden naar het interieur dat bij u past. Onze medewerkers verwelkomen en informeren u deskundig met ongebreideld enthousiasme en een grote deskundigheid, alle dagen van de week. Zij staan tot uw beschikking om het u naar wens te maken en opdat u erop kan vertrouwen nog jaren genot te hebben van uw keuze bij uw professionele woonwinkel Den Haag. Het geschikte formaat en de juiste kleur zijn steeds bespreekbaar voor al onze producten.

Wij staan voor u klaar

Wenst u uw aankoop te verzenden en laten monteren door onze ervaren vakmensen, dan zijn wij voor u op de afspraak en voorzien een vlotte, zorgeloze montage en plaatsing in uw woning. Kiest u voor een complete inrichting, of vindt u bij Mokka Home uw gading in het uitgebreide aanbod van meubels, vloerbekleding of woonaccessoires, wij garanderen u 100% tevredenheid. U kan eveneens genieten van ons verzekerd 30 dagen retourbeleid, zodat u zorgeloos uw aankoop tegemoet kan zien.

Stijlvolle woonmeubelen en accessoires

Als ervaren woonwinkel Den Haag die meegroeit met haar klanten, bieden wij het uitgelezen interieur dat aan uw smaak en wensen zal voldoen. Een voortdurend evoluerend en groeiend aanbod van leveranciers maakt dat de beschikbare artikels steeds voldoen aan de hoge normen die wij voorop stellen en beantwoorden aan de kwaliteit en stijl die u mag verwachten.

U zult werkelijk alles met betrekking tot de inrichting van uw woonkamer in de showroom van onze meubelzaak Den Haag vinden. Ook aan tafels, eetkamerstoelen, banken of fauteuils geen gebrek om een thuisgevoel te creëren. Voor uw goede nachtrust en die van kinderen staan wij garant met een smaakvol assortiment van slaapkamers. Graag maken wij u ook attent op de diverse mogelijkheden die wij aanreiken voor raamdecoratie en verlichting. Een warm licht, een unieke lamp als decorstuk of de juiste verduistering belichten juist de schoonheid van uw interieur en zorgen voor een totaalbeleving. Complete slaap- en woonkamers kan u ervaren in de stijlen landelijk en modern.

Tevens kan u bij ons terecht voor de geschikte vloerbekleding in elke kamer. Vinyl is trending, maar daarnaast vindt u bij Mokka Home ook laminaat, parket, tapijt, PVC en bijhorende ondervloeren en plinten.

Kom genieten

Mokka Home, uw meubelwinkel Den Haag, nodigt u van harte uit om haar showroom te komen bezichtigen en zelf te ervaren wat wij voor u kunnen betekenen. U kan rekenen op een uitgebreide collectie, een aangename en vlotte dienstverlening in een meubelzaak met stijlvolle meubelen en accessoires. Ervaar ons comfort en de gezellige sfeer, zoals bij u thuis, en kom genieten op alle dagen van de week. Wij staan voor u klaar!